KAZIM KARABEKンR MAHALLESン誰DE DEV BワTヌELン REFERANS DヨNヷワM
13 Temmuz 2017

KAZIM KARABEKンR MAHALLESン誰DE

DEV BワTヌELン REFERANS DヨNヷワM

Melikgazi Belediye Bakan Memduh Bykkl, Kazm Karabekir Mahallesi地de devam eden Kentsel Dnm 軋lmalarn teknik ekibi ile birlikte yerinde inceledi. Anlama sonucu belediyeye ge軻n konutlar i makineleri ve ev sahipleri tarafndan kendi elleri ile yklrken, Bakan Bykkl 320 bin mイ 値ik bir alanda devam eden projede nemli bir yol kat ettiklerini syledi.

Referans dnm ile 20 yl nce gecekondu olan mahallelerin hzla ykselen standard yksek konutlar ile artk bir cazibe merkezi konumuna geldiini belirten Bakan Bykkl, ilk etapta K錮kali ve Anbar Mahallesi地de balayan Kentsel Dnm 軋lmalarmz Kazm Karabekir ile devam ediyor. Kazm Karabekir Mahallesi地de 300 milyon TL値ik dev bt軻miz ile 320 bin mイ lik bir alanda Referans Dnm balad ve byk bir hzla ilerliyor. ンlk etapta 4 bloktan oluan 184 dairenin temelini ヌevre ve ゙ehircilik Bakanmz Sayn Mehmet ヨzhaseki地in katld trenle atmtk. Hak sahipleri ile anlamalarmz devam ediyor. ンki ay gibi bir srede %70 orannda bir anlama sz konusu. Kazm Karabekir halk Melikgazi Belediyesine, bizlere gveniyor. Bizlerde onlarn bu gvenlerine layk olmak i輅n ekibimiz, yklenici firmalarla birlikte bir an nce buralar ayaa kaldrmak, hak sahiplerinin konutlarn vermek havas, kadirinas insanlar ve ehre yaknl ile gzel bir semt olacana inandmz Kazm Karabekir Mahallesini gelitirmek, gzelletirmek ve 軻hresini deitirmek i輅n gayret gsteriyoruz. Bu 軋lmalar yapmamzda bizlere her zaman olumlu ynde destek olan Kazm Karabekir Mahallesi sakinlerine teekkr ediyor, yaplan 軋lmalarn hayrl olmasn diliyorum dedi.

Hzla devam eden ykm 軋lmalarnda 輟cukluk ve gen輙ik yllarnn ge輻ii evlerini balyoz yardm ve kendi elleri ile ykan vatandalarda Kazm Karabekir yarm asr ge輓i bir mahalle. Melikgazi Belediyemiz sayesinde mahallemiz makus talihini yenecek; bizlerde konforlu evlerimizde huzur i軻risinde yaayacaz. Bizler Belediyemize ve Bakanmz Memduh Bykkl迺a inanyor ve gveniyoruz.播ediler.

Hzl Men
Tantm Filmi