KAYSERİ MEDYA ÇALIŞANLARINI KUTLUYORUM
4 Ekim 2017

KAYSERİ MEDYA ÇALIŞANLARINI KUTLUYORUM…

KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİNE

“5 AYRI DALDA ÖDÜL”

Mersin Erdemli Belediyesi’nin bu yıl 3.’sünü düzenlediği “MEDYA GÜNLERİ” etkinliğinde; Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne mensup üyelerinin 5 ayrı dalda ödülalmasının, önemli bir başarı olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Kent yöneticisi olarak bundan dolayı da Gurur duyduk, onurlandık. Gazeteciler Cemiyeti’nin bu başarısını, Kayseri Medya çalışanlarını ve ödül alan basın mensuplarını kutluyorum” dedi.

“Medya Günleri” programının gala gecesinde 38 dalda ödül verildiğini 16 ilden basın mensuplarının eserlerinin yarıştığı sadece Kayseri basının 5 ödül aldığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, yarışmanın ana temasının 'Kadın ve Medya' olduğunu ve Kayseri basın camiasının büyük başarı göstermesinin aslında Kayseri ilinin medya açısından genişliğini, büyüklüğünü ve zenginliğinin bir ifadesi olduğunusöyledi.

Kayseri basın mensuplarının birçok yarışmada eserleri, yazıları, yorumları, haberleri ve fotoğrafları ile sürekli ödül aldığını hatırlatanBaşkan Dr.Memduh Büyükkılıç, şahsı ve hemşerileri adına bu başarıyı kutladığını ve kuruluşundan bugüne kadar katkı sağlayan tüm basın mensupları ve yöneticilerini bir kez daha tebrik ettiğini sözlerine ekledi.