İLİM YAYMA CEMİYETİ KAYSERİ ŞUBESİ MELİKGAZİDE

KATKILARINDAN DOLAYI PLAKET…

İLİM YAYMA CEMİYETİ KAYSERİ ŞUBESİ

MELİKGAZİ’DE

İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Ziyarete İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şube Başkanı Oğuz Memiş ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar.

İlim Yayma Cemiyeti kamu yararına bir kuruluş olduğunu belirten Başkan Oğuz Memiş ”İlim Yayma Cemiyeti olarak hızla büyüyen bir yapıya sahibiz. İlim anlamda binlerce kişiye 50 civarında değişik branşlarda kurslar veriyoruz. Genel merkezimizin öncülüğünde Kayseri’ye yüksek öğretim yurdu yaptırma projemiz var. Üniversiteler şehri Kayseri’de İlim Yayma Cemiyeti olarak üzerimize düşen görevlerin olduğu bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Melikgazi Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile dayanışmayı her zaman önemsediklerini ve işbirliği içerisinde çalışmanın şehrimize büyük katkılar sağladığını belirten Başkan Büyükkılıç, Kayseri de yerel olarak böyle güzide bir kuruluşun olmasından mutlu olduklarını ve İlim Yayma Cemiyetinin çalışmalarını yakından takip edip takdir ettiklerini söyledi.

Ziyarette İlim Yayma Cemiyet Başkanı Oğuz Memiş, Melikgazi Belediye BaşkanıDr. Memduh Büyükkılı璠a İlim yayma Cemiyetinin yapmış olduğu gençlik çalışmalarında göstermiş destek vekatkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.