EMNİYET HİZMET BİNASININ TEMELİ ATILDI

GESİ FATİH MAHALLESİ’NDE

EMNİYET HİZMET BİNASININ

TEMELİ ATILDI…

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince Gesi Fatih Mahallesinde yapımı gerçekleştirilecek olan EMNİYET HİZMET BİNASININ düzenlenen tören ile temelinin atıldığını söyledi.

Gesi   Fatih Mahallesi Günsazak Bulvarı üzerinde inşa edilecek EMNMNİYET HİZMET BİNASININ temel atma törenine; Kayseri Valisi SÜLEYMAN KAMÇI, Ekonomi Eski Bakanı ve AK Parti Grup Başkan Vekili MUSTAFA ELİTAŞ, Kayseri İl Emniyet Müdürü İBRAHİM KULULAR, Melikgazi Kaymakamı ERKAYA YIRIK, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı HÜSEYİN CAHİT ÖZDEN , Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı SAMİ KADIOĞLU, AK Parti Melikgazi Gençlik Kolları üyeleri ile muhtarlar, meclis üyeleri, belediye çalışanları ve semt halkı iştirak etti.

Her hafta açılış, temel atma gibi bir etkinliği gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılı砓2017 yılı içerisinde yapılan 95 civarındaki ihale ile ilçemiz adeta şantiye alanına dönmüştür. Şu anda Melikgazi Belediyesi 120 nokta da yatırım yapıyor bugün itibari ile bu EMNİYET HİZMET BİNASI inşaat ile 121 olmuştur. Melikgazi Belediyesi olarak ilçenin sağlık, eğitim, spor, kültürel ve emniyetinden sorumluyuz. Ekonomisinden ve ticaretinden sorumluyuz. Çünkü bu hizmetlerin önünü açacak ve imkan tanıyacak kurumlar arası işbirliği ve görev alanı belediyeler ile yetkilendirilmiştir. Beşikten mezara kadar hizmetlerin tamamından belediyeler sorumludur. Planlı ve   imarlı gelişen şehrimizde yeni hizmetlere ihtiyaç duyulmaktadır. Şehrin doğu bölümünde ihtiyaç olan emniyet binası için gelen talebi hemen değerlendirdik, projelendirdik ve bugün de temeli atıyoruz” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, konuşmasında Kayseri belediyelerinin geleceğe yatırım yaptığını ve seçimlik değil halkın gerçek ihtiyaç ve taleplerini yerine getirdiğini bundan dolayı da yeni bir belediyecilik modeli oluşarak örnek gösterildiğini ifade etti.

15 Temmuz günü kalkışmaya karşın Türkiye’nin bir destan yazdığını, 10 Ağustos Günü de Yenikapı Millet İradesi mitinginde tek yürek olan Türkiye’nin dünyaya gereken cevabı verdiğini hatırlatan Kayseri Milletvekili ve Önceki Ekonomi   Bakanı Mustafa Elitaş, Referans Melikgazi Belediyesi’nin her hafta bir semtte yeni bir  açılış ve temel atma töreni ile yatırımlar zincirine devam ettiğini kaydetti.

Başkan ve ekibine teşekkür ederek şehrin bu bölgesinde kısa sürede projelendirilerek temeli atılan bu emniyet Hizmet binası ile şehrin bu bölgesinde Kamu binası kazandırıldığını belirten Kayseri Valisi Süleyman Kamçı; 100 bin üzerinde nüfus barındıran şehrin bu doğu bölümünde ihtiyaç duyulan EMNİYET HİZMET BİNASININ kazandırmalarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından yapılan temel töreni sonrası katılımcılara tatlı ve dondurma ikramlarında bulunuldu.