ÇOK YÖNLÜ BİR HEMŞEHRİMİZİ KAYBETTİK
14 Kasım 2017

ÇOK YÖNLÜ BİR HEMŞEHRİMİZİ KAYBETTİK…

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıçgazeteci ve spiker Fahri İkiler’in vefatı dolayısıyla mesaj yayımladı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “TRT Spor Haberleri Daire Eski Başkanı Fahri, spor ve basın camiamızın kıymetli çalışmalara imza atmış bir kalemiydi. Teniste Türkiye’nin en önemli duayenlerinden biri olarak kabul gören gazeteci ve spiker Fahri İkiler’in vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Aynı zamanda Teniste Türkiye’nin en önemli duayenlerinden biri olarak kabul gören gazeteci ve spiker Fahri İkiler, iki yıldır tedavi gördüğü amansız hastalık tan kurtulamayarak vefat etmiştir.  Spor, gazetecilik ve spikerlikte uzun yıllar hizmet veren merhum katkılarıyla her zaman sevgi ve saygıyla yâd edilecektir. 30 yılı aşan meslek yaşamında Türk spor yayıncılığında unutulmaz izler bırakan İkiler’e Allah’tan rahmet, ailesine ve tenis ile basın camiasına başsağlığı diliyoruz  ” dedi.