CAMİLER BAYRAM NAMAZINA HAZIR HALE GELDİ
31 Ağustos 2017

CAMİLER BAYRAM NAMAZINA HAZIR...

CAMİLERE GÜL SUYU ESANSI

Bayramlarda, Önemli Gün ve Gecelerde

Her zaman olduğu gibi bayramlarda, önemli gün ve gecelerde Melikgazi Belediyesince camilerin gül suyu esans sıkıldığını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, bayram namazı için oluşturulan ekip ile çarşı içerisinde yer alan büyük camilerde gül suyu esansı çalışması yapıldığını söyledi.

Melikgazi Belediyesince geleneksel hale getirildi

Melikgazi Belediyesince geleneksel hale getirilen ‘ Camilere Gül Suyu Esansı‘ çalışmasının cami cemaatince çok olumlu karşılandığını hatta birçok vatandaşın mahalle camilerine de bu çalışmanın uygulanması isteğini belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak camilerin genel temizliği, bakım ve onarımı  için özel ekipler oluşturulduğunu ve ilçe sınırları içerisinde yer alan 268 caminin sürekli temiz ve bakımlı olarak ibadet yapılmasına imkan tanındığını kaydetti.

Gül kokuları arasında bayram namazını eda edilecek

Bayram namazında cemaatin gül kokuları arasında namazını eda edeceğini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, bayramın hayırlara vesile olmasını cenab-ı hak’tan dilediğini sözlerine ekledi.