BİRLEŞİK KAFKASYA DERNEĞİ YÖNETİM KURULUNDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

BİRLEŞİK KAFKASYA DERNEĞİ

YÖNETİM KURULUNDAN

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Birleşik Kafkasya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İzhan Baykal ile Yönetim Kurulu Üyeleri Şenel Güngör, Yener Kaynar, Erhan Akkan, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek Uzunyayla Çerkes Kültür Festivali’ne vermiş oldukları desteklerinden teşekkür Plaketi takdim ettiler.

Hizmetlerinden büyük oranda faydalandıklarını…

Birleşik Kafkasya Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediyesinin yatırım ve hizmetlerini yakından takip ettiklerini ve hizmetlerinden büyük oranda faydalandıklarını, özellikle kültür, sanat, spor ve sosyal belediye hizmetlerini takdir ettiklerini bundan dolayı da, Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç 'a teşekkür ettiklerini ve her zaman yanlarında olduklarını kaydettiler.

Belediyeciliğin temelinde sosyal hizmetler yer alır.

Belediyeciliğin temelinin sosyal hizmetlerin karşılanması olduğunu, çünkü insan ve toplum odaklı bir belediyecilik anlayışının önceliklere bireyin temel ihtiyaçlarının karşılanması sonrasında ise şehrin fiziki hizmetlerinin tamamlanması gerektiğini belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılı研Melikgazi Belediyesince sosyal belediyecilik ilkelerini yerine getiriyoruz. Yöresel ve bölgesel değerlere önem veriyor ve bu tür etkinliklerin öncüsü ve destekleyicisi oluyoruz. Anadolu’muzun değerleri artık bizim için birer tapu niteliğinde olup toplumsal barışın ve birlikteliğin en önemli unsurudur. Pınarbaşı-Kaynar’da gerçekleştirilen Uzunyayla Çerkes Kültür Festivali’de bunlardan biridir” dedi.

Birleşik Kafkasya Derneği ile ortak çalışma ve projelere hazırız.

Birleşik Kafkasya Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri bu ziyaretlerinden son derece mutlu olduklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,  Birleşik Kafkasya Derneği ile sosyal belediyecilik çalışmalarında ortak yapılabilecek projeleri değerlendireceklerini sözlerine ekledi.