Belediyespor Takımlarında Haftanın Görünümü
6 Kasım 2017

Melikgazi Belediyespor takımlarında haftanın görünümü…

VOLEYBOL TAKIMI SEYHAN DEPLASMANINDAN 1 PUANLA DÖNDÜ.

Voleybol 2. Lig 4. Grupta 9 puan ve averajla lider durumda bulunan Melikgazi Belediyespor hafta sonu deplasmanda aynı puanla ikinci sırada yer alan Seyhan Belediyespor’un konuğu oldu.Baştan sona çekişme içerisinde geçen karşılaşmanın galibini tie-break seti belirledi. Bu sette rakibine üstünlük sağlayamayan ve 15-7’lik skorla mağlup olan temsilcimiz karşılaşmayı da 3-2 kaybederek haftayı 1 puanla kapattı ve puanını 10’a yükselterek 2. sıraya geriledi.

Ligde geride kalan 3 haftalık periyotta rakiplerine set vermeden tüm maçlarını 3-0 kazanan temsilcimiz Melikgazi Belediyespor galibiyet parolası ile çıktığı Seyhan Belediyespor maçını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. İyi oynamalarına rağmen tie-break setinde mağlup olmanın  üzüntüsünü yaşadıklarını belirten antrenör Fuat Kalay “Rakibimiz de bizim gibi ligin zirvesinde yer alıyordu. Çok çekişmeli bir maç oldu.Biz de kazanabilirdik ancak basit hatalar yüzünden kaybederek haftayı 1 puanla kapattık.Bu maçı unutup biran önce toparlanıp önümüzdeki hafta kendi evimizde oynayacağımız Kahramanmaraş 15 Temmuz maçına odaklanacağız.”dedi.

BASKETBOL’DA (A) TAKIMI 83 SAYI FARKLA GALİP

Basketbol U 18 Liginde mücadele eden Melikgazi Belediyespor takımları geçtiğimiz haftayı 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile kapattı. Ligin ilk haftasında Gençlikspor takımı ile karşılaşan Melikgazi Belediyespor A takımı rakibini 83 sayı farklı 104-21 mağlup ederken diğer temsilcimiz Melikgazi Belediyespor B takımı rakibi Hasketbol ‘a 55-51 mağlup oldu.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk “ Voleybol takımımız şanssız bir mağlubiyet aldı.Ancak deplasmanda zirve mücadelesindeki en önemli rakiplerimizden birisi olan Seyhan Belediyespor’dan 1 puan almak tesellimiz oldu.Bundan sonraki maçlarımızda daha dikkatli olacak ve yeniden bir galibiyet serisi yakalayacağız.Bu sezon yerel lig olan U 18 Basketbol liginde iki takım ile mücadele ediyoruz.Geçtiğimiz hafta başlayan ligin ilk maçında A takımımız yüzümüzü güldürürken B takımımız son ana kadar galibiyeti kovaladığı maçtan 4 sayı farkla mağlup ayrıldığı için üzüldük.Ancak her şeyden önemlisi çocuklarımız mücadele ve kazanma arzuları ile bizi mutlu etmiştir.Önemli olan galibiyet veya mağlubiyet değil kulübümüzün kuruluş amacı olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak,onları topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek.Bunu da kulübümüz sayesinde çocuklarımıza spor yaptırarak sağlamaya çalışıyoruz.Bizim Melikgazi Belediyespor olarak en büyük kazancımız budur.”dedi.

Haftanın maçları: VOLEYBOL 2. LİG 4. GRUP 5. HAFTA

Melikgazi Belediyespor - Kahramanmaraş 15 Temmuz                  12 Kasım Pazar     Saat 13:00 Atatürk Spor Salonu

Haftanın maçları: BASKETBOL U 18 LİGİ 2. HAFTA

Melikgazi Belediyespor (B) - Talas Bahçelievler Spor                    09 Kasım Perşembe  Saat 18:30 Atatürk Spor Salonu