BEL-SİN BÖLGESİ YENİLENİYOR
9 Kasım 2017

“Çevre düzenlemesi; otopark ve yaya yolu”

BEL-SİN BÖLGESİ YENİLENİYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bel-Sin Bölgesinde yer alan      7 mahalle de; park ve bahçeler başta olmak üzere çevre düzenlemesi, otopark ve yaya yollarının bakımının yapılarak bölgenin yenilendiğini söyledi.

Bel-Sin Bölgesinin 1990 yıllarda şekillendiğini ve metropol olarak bugün de alt yapı sorunu bulunmayan bir bölge olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı devam eden çalışma ile öncelikle binaların dış cephe yenilenmesi, bina çevresi bahçe tanzimi, park ve bahçelerin onarımı, otopark ile yaya yolu yenilenmesinin devam ettiğini kaydetti.

Bel-Sin bölgesinin çok merkezli şehirleşmeye iyi bir örnek olduğu çünkü Bel-Sin de her türlü kamu ve özel hizmet binaların yer aldığını özellikle belediye yatırımları ile sorunsuz yerler olduğunu İfade edenBaşkan Dr. Memduh Büyükkılıç, 2017 ilkbaharında başlatılan çalışmanın bu yıl sonu tamamlanacağını sözlerine ekledi.