Bedensel Engelliler Spor Kulübü
7 Kasım 2017

Bedensel engelliler spor kulübü ile

TÜRKİYE DE 20 BELEDİYEDEN BİRİYİZ…

Ülkenizde BEDENSEL ENGELLİLER SPOR KULÜBÜNÜ kendi isimleri altında kuran veya sonradan bünyesine alan 20 belediye bulunduğunu hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak bu 20 belediye içinde olmanın haklı gururunu ve huzurunu yaşadıklarını söyledi.

Ülkemizde BEDENSEL ENGELİLER SPOR KULÜBÜ bulunan 20 belediyeden 8’nin büyükşehir belediyesi olduğunu belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Türkiye’de 20 belediye içinde, Kayseri’de ise tek belediye olarak BEDENSEL ENGELİLER KULÜBÜ olarak liglerde karşılaşmalara katıldıklarını kaydetti.

Spor ve sporcunun gerçek dostu olduklarını bir kez daha bu çalışma ile deklare ettiklerini ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılı砓Posta Gazetesi’nin 6 Kasım 2017 günkü yayanında 15.sayfada Köşe Yazarı A. Yavuz Kocaömer tarafından ÇENGELLİ İĞNE başlıklı BELEDİYELER ENGELLİ SPORA DESTEK OLMAK yazının da bu konudan bahsetmiştir. Türkiye de 20 belediye’nin içinde yer alan Melikgazi Belediyesi engelli Spor Kulübü’nün de bulunduğu belirtilmiş ve Belediyemize teşekkür edilmiştir. Biz de böyle bir yazıda yer almaktan ve engelli hemşerilerimize sözde değil özne hizmet sunmaktan son derece mutlu olduk” dedi.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, spor ve sporun her branşına destek olduklarını özelikle seyirci değil sporcu yetiştirmek istediklerini ve bu amaç ta spor merkezleri, spor salonları, açık hava spor tesisleri inşa ettiklerini sözlerine ekledi.