BASKETBOL LİGİNDE 2. HAFTA
8 Kasım 2017

U-18 BASKETBOL LİGİNDE 2. HAFTA…

BASKETBOL TAKIMLARINDA TEK HEDEF GALİBİYET

U-18 Erkekler Basketbol Liginde iki takım ile mücadele eden Melikgazi Belediyespor yarın oynayacak 2. hafta karşılaşmaları öncesinde bugün yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı. Her iki takımda da tek hedef galibiyet.

2017-2018 sezonunun ilk haftasını galibiyetle kapatan A takım ve Hasketbol Spor Kulübüne 4 sayı farkla mağlup olarak ilk haftayı mağlubiyetle kapatan B takımı Keykubat tesislerinde Antrenör Nihat Kahraman nezaretinde, galibiyet parolası ile hazırlandıkları ikinci hafta maçlarının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladılar.

09 Kasım Perşembe (YARIN) Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan ligin ikinci hafta karşılaşmasında Melikgazi Belediyespor (A) takımı Adigespor ile saat 20.00’de karşılaşırken Talas Bahçelievlerspor- Melikgazi Belediyespor (B) maçı saat 18:30’da başlayacak.Basketbol severler karşılaşmaları ücretsiz izleyebilecek.

Antrenör Nihat Kahraman “A ve B takımı olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Her iki takımımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok.Amacımız A takım olarak galibiyet serisi yakalamak, B takımımızla da  ilk galibiyetimizi almak istiyoruz.”dedi.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk “ Her iki takımımıza başarılar diliyorum. Gençlerimize güveniyorum, son düdüğe kadar kazanmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklar. Pırıl pırıl basketbolcu gençlerimizin maçlarını izlemeye ve onları motive etmeleri için tüm basketbol severleri Atatürk Spor Salonu’na davet ediyorumdedi.