Dr. Memduh BÜYÜKKILIÇ
15 Haziran 2017

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ İFTARINDA

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç,Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman tarafından meclis şeref kapısı tören alanında mevcut ve önceki dönem milletvekilleri onuruna verdiği iftar yemeğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar, Diyanet İşleri Başkanı  Prof. Dr. Mehmet Görmez’in de katıldığı iftar yemeğinde 20. Dönem Kayseri Milletvekili olarak TBMM’de görev yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,mecliste bulunduğu dönemde birlikte görev yaptığı milletvekili arkadaşları ve mevcut milletvekilleri ile sohbet ederek hasret giderdi.

İftar yemeğine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ayaküstü sohbet eden Başkan Büyükkılıç, “bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren TBMM Başkanımız Sayın İsmail Kahraman başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi