Başkan Büyükkılıç Hafız Olan Öğrenciye Hediye İle Ödüllendirdi
9 Haziran 2017

Başkan Dr.Büyükkılıç tablet hediye etti

“Başarı ödüllendirilmeli”

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, her alanda ve her yaşta başarı elde edenin ödüllendirilmesi gerektiğini söyledi.

11 yaşındaki Hüseyin Öz’ün, 5 ayda hafız olmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinde farkına varılır bir şekilde eğitimde büyük başarılar elde edildiğini çünkü kamu ve özel sektör yatırımlarının sosyal ve ekonomik yansımasının artık dalga dalga toplumun her kesmine yansıdığını kaydetti.

TEOG, ÖYS, TUBİTAK Projeleri, Erciyes Üniversitesinin bilimsel araştırma başarıları derken son olarak da Hüseyin ÖZ’ün başarısı ile gururlandıklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Medine İmam Hatip Ortaokulu 5’inci sınıf öğrencisi Hüseyin Öz’ün, 5 ayda Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek hafız olmasından dolayı düzenlenen CÜBBE GİYME TÖRENİNDE kendisine tablet hediye etti.