BAHÇEŞEHİR KOLEJİ YÖNETİCİLERİ MELİKGAZİDE
12 Ekim 2017

Eğitim merkezleri ve eğitime yapılan yatırımlar ile…

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ YÖNETİCİLERİ MELİKGAZİ’DE

EĞİTİME VERMİŞ OLDUĞU DESTEKLERDEN DOLAYI

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yatırım ve hizmetlerden dolayı

Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Mehmet Duran Öznacar ve Lise Müdürü Kasım Uğur ile Kurumsal İletişim Uzmanı Şeniz Doğan, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç‘ı makamında ziyaret ederek okullarına yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Eğitimin ve eğitimcinin merkezi

Melikgazi Belediyesinin eğitime yapmış olduğu yatırımların örnek gösterildiğini, inşa ettikleri okullar da şu anda eğitim verdiğini ve özellikle ilçe sınırları içerisinde yer alan okullarda çevre düzenleme, spor alanı ve toplantı salonları örnek olduğunu ifade eden Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Mehmet Duran Öznacar, konu ile ilgili olarak şunları söyledi;

“Bahçeşehir KolejiOkulu olarak okul yolumuza ve çevresinde gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Eğitime katkı sağlayan herkes geleceğe yatırım yapmaktadır.  Her türlü destek ve katkılarından dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ediyor ve okulumuza davet ederek öğrencilerimiz ile sohbet ederek liderlik, belediyecilik ve kentleşme konusunda seminer vermesini istiyoruz”

Eğitime yapılan yatırımlar geleceğin teminatı

Belediye olarak ilçe sınırları içerisindeki tüm okulların ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını, özellikle spor alanları, spor aletleri, basketbol sahaları, çevre düzenleme çalışması gibi hizmetleri tereddütsüz yerine getirdiklerini belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılı砓Melikgazi Belediyesi olarak her eğitimin, eğitimcinin ve eğitime destek verenlerin yanında olduk. Destek ve hizmetlerimiz bunların birer kanıtıdır. 12 okul inşa ettik, 2 okulun inşaatı ise devam ediyor, Ambar Anasınıfı eğitim veriyor, inşa ettiğimiz öğretmen odaları, tiyatro ve toplantı salanları ile spor salonları bunlara iyi bir örnektir. Melikgazi Belediyesi olarak şehrin fiziki yapısı yanında eğitim ve sağlık yaşamını önemsiyor ve değer veriyoruz “ dedi.