15 TEMMUZ ŞEHİTLER PARKI AÇILIŞINA HALKIMIZ DAVETLİDİR

15 TEMMUZ ŞEHİTLER  PARKI

AÇILIŞINA HALKIMIZ DAVETLİDİR

14 Temmuz 2017 günü saat:17:00’de

Park isminin anlamı ve içeriği daha da önemli

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocatepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 19.300 m² alan üzerindeki çok amaçlı ve büyük ölçekli 15 TEMMUZ ŞEHİTLER  PARKI’NIN düzenlenen tören ile hizmete açılacağını söyledi.

7’DEN 77’YE HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDECEK…

Çok amaçlı ve büyük ölçekli parkın bölgeye nefes aldıracağını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılı砓19.300 m² alan üzerine kurulan park içerisinde spor alanları, kamelyalar, oturma grupları sentetik çimden yürüyüş yolu, çocuk oyun alanları, açık alan fitness aletleri gibi çok geniş bir hizmet ağı bulunmaktadır. 7’den 77’ye her yaş grubuna hitap edecek Parkın 14 Temmuz 2017günü saat 17:00 de hizmete açılacaktır. Açılış törenine tüm halkımız davetlidir” dedi.

19.300 M² ALAN OLAN ÇOK AMAÇLI BÜYÜK ÖLÇEKLİ PARK

15 TEMMUZ ŞEHİTLER  PARKI’NIN büyüklüğü ve cazibe parkı olmasının yanında taşımış olduğu isminin çok anlamlı  olduğunu, gelecek nesillere adeta tarih dersi vereciğini ifade eden Başkan Dr. Memduh BüyükkılıçAilelerin sıcak yaz aylarında adeta birer sosyal alan olan bu parklarda gönüllerince yaşayabileceklerini sözlerine ekledi.