EN
SAKARYA MAHALLESİNİN SAĞLIK İHTİYACI GİDERİLDİ
16 Ekim 2023

Sağlık Yatırımları ile Rekor Kıran Melikgazi’den Bir Günde 2 Açılış


 Sağlık alanında verdiği sözü tutarak ilçeye 13 Aile Sağlığı Merkezi kazandıran Melikgazi Belediyesi, Sakarya Mahallesinde büyük bir ihtiyacı giderecek olan Süheyla Kantarcı Aile Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi’nin açılış törenini gerçekleştirdi.

 

Online olarak yapılan ve birçok vatandaşın katıldığı açılışta konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Biraz önce Danışmentgazi Mahallemizde de bir okulumuzu hizmete açtık. Melikgazi olarak her alanda çalışma yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın en önem verdiği konuların başında sağlık geliyor. Bizde bu konuya ağırlık verdik yatırımlarımızı artırdık.  İlçemize 15 aile sağlık merkezi kazandırıyoruz. Tüm sağlık merkezlerimiz ilçemize hayırlı olsun. Tüm mesai arkadaşlarıma, hayırseverimize ve emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Burası mahallemize yakışan bir aile sağlığı merkezi oldu. Büyük bir ihtiyaç burada giderilmiş oldu. Rabbim daha nice hizmetler yapmayı nasip etsin. Hayırlı olsun.” dedi.

Süheyla Kantarcı Aile Sağlığı Merkezi ve Sağlıklı Hayat Merkezi 6 aile hekimi, diyetisyeni, psikoloğu ile, tıbbi müdahale, aşı, gebe izlem, sigara bıraktırma, fizik tedavi, ağız ve diş sağlığı gibi birçok alanda vatandaşlara kapsamlı hizmet sunacak.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.