HATİCE-AZMİ NALBANTOĞLU ASM'DE SONA DOĞRU
02 Ekim 2023

Yeniköy Mahallesi’nde Melikgazi Belediyesi ve hayırsever işbirliği ile yapılan Hatice-Azmi Nalbantoğlu Aile Sağlığı Merkezi'nde sona yaklaşılıyor.

2 Eczaneli ve 4 Hekimli…

Melikgazi'de sağlık alanında yaptığımız yatırımlarla ilçemizi önemli bir mesafeye ulaştırdıklarını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için yoğun gayret sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın her alanda daha iyi bir yaşam sürmesi adına yatırımlarımızı ona göre planlıyor ve çalışmalarımızı bu kapsamda yapıyoruz. Bu çalışmalarımızda bize her anlamda destek olan herkes, Melikgazi'nin gelişmesinde büyük bir rol alıyor. Hayırseverimize ve bize destek olan tüm hayırseverlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. 650 metrekare alana yapılacak olan tam teşekküllü aile sağlığı merkezimiz ve yanında inşa edilen 2 eczanemiz kısa sürede mahallenin hizmetine sunulacak. Zemin ve 1. kattan oluşan aile sağlık merkezinde 4 hekim, içerisinde muayenehaneler, tıbbi müdahale odası, aşı odası ve bebek izlem, gebe takip odası, seminer-eğitim odası, laboratuvarlar ve çocuk oyun alanı yer alıyor. İlçemizin nüfus yoğunluğuna sahip mahallerinden olan Erenköy'de sağlık ihtiyacını giderecek olan yeni aile sağlığı merkezimiz hayırlı olsun." dedi.