EN
GÜLTEPE AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ, CAMİ VE DİYANET, EĞİTİM KÜLTÜR MERKEZİ'NİN PROTOKOLÜ İMZALANDI
18 Ekim 2023

Melikgazi Belediyesi, Gültepe Mahallesi’nde Hayırsever Ali Başyazıcıoğlu ile yapımına başlayacakları Aile Sağlığı Merkezi, Cami ve Diyanet, Eğitim Kültür Merkezi'nin protokolünü Vali Gökmen Çiçek başkanlığında imzaladı.

 

Üçü Bir Arada Yeni Proje ile Gültepe Mahallesi’nin İhtiyacı Giderilecek

 

3 hizmetin bir arada olduğu yeni projenin hayırlı olmasını dileyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu,  “Güne hayırlı bir şekilde başladık. Hayırsever Başyazıcıoğlu ailesiyle birlikte Gültepe Mahallesi’ne kompleks bir proje olacak Aile Sağlığı Merkezi, Cami ve Diyanet, Eğitim Kültür Merkezi'nin yapımına başlıyoruz. Dolayısıyla mahalledeki büyük bir eksikliği çözmüş olacağız. Melikgazi Belediyesi olarak söz verdiğimiz gibi özellikle aile sağlık merkezi ile ilgili Melikgazi'de 2024 yılına kadar ihtiyaç kalmayacak demiştik. Aynı şekilde elimizden geldiğince ihtiyaç olan diğer okul, cami, Kur'an kurslarını da ilçemize kazandırıyoruz. Sayın Valimize, Sağlık Müdürümüze, Müftümüze ve hayırseverimize teşekkür ediyorum. Yeni projemiz Kayseri’mize ve Melikgazi’mize hayırlı olsun.” dedi.

 

Hayırsever Ali Başyazıcıoğlu ise, ilçeye en güzel şekilde yapılacak olan projenin Melikgazi’ye hayırlı olmasını diledi.

Güne Kayseri'de hayırlı bir başlangıç yaparak başladıklarını söyleyen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, “Değerli hayırseverimiz, iş insanımız aynı zamanda bu sene yılın ahisi olarak seçtiğimiz Ali Başyazıcıoğlu Beyefendi ve Melikgazi Belediyemizin Gültepe Mahallesi’nde yapacakları, Aile Sağlık Merkezi, Cami ve Kur'an Kursu’nun protokolünü imzaladık.  Ben projeye hayran kaldım. Bu kompleks bittiğinde yeni bir şehir merkezi olacak. Hayırseverimizden ve Melikgazi Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun.” diye konuştu.

 

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.