EN
Danışmentgazi Mahallesi’nde İbrahim Kendiroğlu İlkokulu Hizmete Açıldı
16 Ekim 2023

Türkiye'de En Çok Okul Yapan Melikgazi, Eğitim Yatırımlarına Devam Ediyor

 

 

İlçede okul yatırımlarına önem veren Melikgazi Belediyesi, Danişmentgazi Mahallesi'ne yaptıkları 20 derslikli İbrahim Kendiroğlu İlkokulu'nun açılış törenini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleştirdi.

 

 

“20 Okul Yaptık, Bunu Daha Da Artıracağız…”

Türkiye Yüzyılında eğitim alanına yaptıkları yatırımlarla gurur ve mutluluk duyduklarını dile getiren Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Eskişehir Bağları bölgesinin nüfusu kalabalık ve doğal olarak da ihtiyaçları da fazla. Biz de buranın elimizden geldiğince ihtiyaçlarını gideriyoruz. Okul yapıyoruz, Selçuklu Mahallesine yeni bir aile sağlığı merkezi yapıyoruz. Osmanlı Mahallesinde okul, Selçuklu’ya güzel bir sosyal tesis ve Pazar yeri yaptık. Belediyemize ait konut arsasını okul yaparak hizmete açıyoruz. 20 derslikli okulumuzda 1600’e yakın öğrenci eğitim görüyor. Türkiye'de en çok okul yapan belediyeyiz. İnşallah bu sayı daha da artacak. Şuan 20 okul oldu yaptığımız. Bunla beraber Akıl Küpü Kütüphaneleri ve Teknoloji Atölyeleri yapıyoruz. Elimizden geldiğince eğitime destek veriyoruz. Tüm belediyeler olarak el ele verdik birçok hizmeti ilçemize kazandırıyoruz. Rabbim hayırla nice hizmetler yapmayı nasip etsin. Okulumuzun mahallemize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Hayırsever Nevzat Kendiroğlu ise Melikgazi Belediyesine teşekkür ederek, “Mustafa Palancıoğlu Başkanımız sayesinde bu okulumuzu yaptık. Her dediğimizi yaptı bize çok yardımcı oldu. Oğlumuz adına yaptırdığımız bu okulumuzun hayırlı olmasını diler iyi nesiller yetiştirmesini temenni ederim.” diye belirtti.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de bir konuşma yaparak, “Kayseri’de tüm belediye başkanlarımız güzel hizmetler yapıyor. Hayırseverimizden Allah razı olsun. Kayserimiz hayırseverliliği ile meşhur durumda. Eskişehir Bağları bölgesi çok gelişti büyüdü. Şimdi Burada Memduh Başkanımız ve Mustafa Başkanımız elinden geleni yapıyor. Bu güzel okulun Danışmentgazi Mahallesi’ne ve Kayserimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” diye konuştu.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.