EN
ÇEVRE DOSTU MELİKGAZİ BELEDİYESİ MAHALLELERİ BAŞTAN SONA TEMİZLİYOR
20 Eylül 2023

ÇEVRE DOSTU MELİKGAZİ BELEDİYESİ MAHALLELERİ BAŞTAN SONA TEMİZLİYOR

 

İlçenin tüm mahallelerinde sürdürdüğü temizlik hizmeti seferberliğine Tacettin Veli Mahallesi’nde devam eden Melikgazi Belediyesi, Tacettin Veli Mahallesinde tüm ekiple topyekün bir çevre temizliği yaptı.

Ekipler, mahalle genelinde temizlik çalışması, çevre düzenlemesi, ilaçlama, yabani ot temizliği, çimler biçme, ağaç budama, yaya yolu bakım ve onarım işlemlerini gerçekleştiriyor, çöp konteynerleri de yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Rutin temizlik çalışmalarının dışında ilçe genelinde başlattığı geniş kapsamlı temizlik anlayışıyla hizmet ettiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Doğa ve çevre konusundaki hassasiyetimizle çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu kapsamda yine bu hafta ekiplerimiz Tacettin Veli Mahallemizde toplu temizlik çalışması yaptı. Belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz ancak çevre temizliği hepimizin sorumluluğunda. Bu yüzden bu konuda vatandaşlarımızın da çok duyarlı olması lazım. Temiz bir çevrede yaşamak hepimizin hakkı. Çevre temizliği konusunda duyarlılık gösteren tüm hemşerilerime ayrıca teşekkür ederim. Belediye olarak gerçekleştirmiş olduğumuz temizlik çalışmalarıyla ilçemizi daha yaşanılabilir, daha temiz ve daha nezih bir yer haline getirme çalışmalarımız artarak devam edecek." dedi.

Çevre temizlik çalışmalarını titizlikle sürdüren ekipler cadde, sokak ve kaldırımların yanı sıra çevredeki boş arazilerin de temizliğini yapıyor.

Tacettin Veli Mahalle Muhtarı İbrahim Bozdağlı ise, mahallesine yapılan çalışmalar için Başkan Palancıoğlu ve ekibine teşekkür etti.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.