4 YILDA 20 OKUL YAPAN MELİKGAZİ'DEN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA
13 Ekim 2023

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu Hizmete Açılıyor

İlçeye 4 yılda 20 okul kazandıran Melikgazi Belediyesi, Danişmentgazi Mahallesi'ne yaptıkları 20 derslikli İbrahim Kendiroğlu İlkokulu'nun 14 Ekim Cumartesi günü saat 13.00'te açılış törenini gerçekleştirecek.

Türkiye’ye örnek olacak seviyede 20 okul yaparak ilçenin eğitim ihtiyacına katkı sunan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "İlçemizde birçok alanda hizmet ediyor ihtiyaçları bir bir gideriyoruz. İlçemiz için her alanda projelerimiz hızla devam ediyor. Daha güzel bir gelecek hayaliyle yatırımlarımızı öncelikli olarak eğitime ve gençlerimize yapıyoruz. Çünkü gençlerimiz bizim geleceğimiz. Türkiye'de en çok okul yapan belediye ünvanımız ile 4 yılda ilçemize 20 okul kazandırdık. Yaptığımız okulları günümüz eğitim ve öğretim anlayışına uygun yeni modern yapılar olarak inşa ediyoruz. Melikgazi’mizin eğitim konusunda sıkıntıları olmaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu kapsamda 14 Ekim Cumartesi günü (yarın) saat 13.00'te 20 derslikli İbrahim Kendiroğlu İlkokulu'muzun açılış törenini gerçekleştireceğiz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm hemşehrilerimi bekliyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.