Melikgazi'de asfalt çalışmaları devam ediyor…

YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİNDE

ASFALT ÇALIŞMASI

KAYSERİ MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesinde yer alan Deniz  sokakta asfaltlama çalışmasının yapıldığını söyledi.

Asfalt çalışması öncesi yol da alt yapı çalışmasını tamamladıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Yıldırım Beyazıt Mahallesinin her geçen gün yükselen yeni bloklar ile daha da büyüdüğünü ve yeni yolların açılmasına ihtiyaç duyulduğunu kaydetti.

Yıldırım Beyazıt Mahallesinde şu anda devam eden deniz sokağında  toplam 3700 ton asfalt kullanıldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç “Şehir içi ulaşıma büyük önem veriyoruz. Bunun için şehir içi alternatif yollar açıyoruz. Deforme olan ve bozulan yolları hemen yeniliyoruz. Ulaşım ağı ile mal akışı hızlanmakta, üretim artmakta ve sonuçta istihdam gerçekleşmektedir. Melikgazi Belediyesi olarak amacımız özellikle alternatifli şehir içi yolları güvenli ve seri hale getirmektir. Altyapı çalışması tamamlanan yolda şimdi asfaltlayarak hizmete açıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.