EN
TINAZTEPE VE DANIŞMENTGAZİ YÜZME HAVUZLARI 7 GÜN HİZMET VERİYOR
02 Ağustos 2019

Bu sıcak günlerin en çok aranan adresleri

TINAZTEPE VE DANIŞMENTGAZİ

YÜZME HAVUZLARI 7 GÜN HİZMET VERİYOR

 

Sıcak günlerin serinleten hizmeti…

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu, Tınaztepe ve Danışmentgazi Sosyal ve Spor tesisleri içerisinde yer alan yüzme havuzların haftanın 7 günü hizmet verdiğini söyledi.25 metre uzunluğunda 12.5 metre genişliğinde…

Yüzme havuzlarına özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu “Tınaztepe ile Danışmentgazi Sosyal ve Spor Tesisimiz içerisinde havuzlar bulunmaktadır. Bu havuz bölge halkının hizmetine sunulmuş olup yoğun ilgi görmektedir. Havuzlarımız her yaş gurubuna hitap etmekte olup, yaş gruplarına göre belirli saatlerde bu gruplara hizmet vermektedir. Havuzlar bayan ve erkeklere ayrı günlerde  ve  saatlerde hizmet sunulmaktadır. Isıtmalı olan havuz bir bakıma sıcak su havuzu olarak ta hizmet vermektedir” dedi.

Yüzme öğretici ile bölge halkına hizmet veren havuzlara bu sıcak günlerde yoğun ilgi gösterildiğini ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, bayanlar için haftanın belirli günlerinde yine bayan yüzme eğiticileri eşliğinde hizmet verildiğini kaydetti.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.