PROF. DR. CEVAT AKŞİT İLE "CAMİ ADABI VE GÜNCEL KONULARDA İSLAMİ YAKLAŞIMLAR" SÖYLEŞİSİ
06 Eylül 2019

Melikgazi Belediyesi ve Kayseri İl Müftülüğü ile Prof. Dr. Cevat Akşit Hoca’nın konuşmacı olduğu "Cami Adabı ve Güncel Konularda İslami Yaklaşımlar"  konulu söyleşi gerçekleştirilecek.

Köşk Mahallesi Safa Camii'nde saat 20.30'da gerçekleştirilecek söyleşiye tüm Kayserili hemşehrilerini davet eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Cevat Hocam hukuk ve fıkıh konusunda profesörlüğünü almış olan değerli bir âlim. Bizlerde âlim insanlara değer vermeli onların bilgilerinden her zaman yararlanmalıyız. Değerlendirmeleri, konuşmaları, tespitleri toplumda etkili olan, hemen her kesim tarafından ilgiyle izlenen ve kabullenen bir âlim şahsiyet Akşit Hoca. Cevat Hocam, cami adabı ve güncel konularda İslami yaklaşımlar üzerine bilgilerini aktaracak. Konu hakkında soru sormak isteyenlerde hocamıza soruları yöneltecek. Faydalanmak ve ilgili konuda bilgi sahibi olmak isteyen herkesi bugün yatsı namazında Safa Camimize bekleriz." dedi.