PARKLARIMIZDAKİ ELEKTRİK AYDINLATMA İŞLERİ TAMAMLANDI

Melikgazi belediyesi olarak 2018 yılı içerisinde parklarımızdaki elektrik aydınlatma işlerimiz tamamlandı 22 parkımızın yeraltı elektrik hatları ve aydınlatma lambaları Tasarımı belediyemize ait olan Melikgazi Güneşi LED armatürü ile yenilendi. Aydınlatması bulunmayan 14 Parkımıza ise abonelikleri alınarak aydınlatması tamamlandı bu işteki amacımız parklarımızda daha aydınlık ve güvenli ortamın sağlanması ve çok eskiyen ve günümüzde artık çeşitleri bulunmayan lambaları değiştirmekti, Melikgazi Güneşi LED aydınlatma armatürlerini kullanarak hem daha iyi ışık almak hem de enerjide tasarruf sağlamak amacıyla yapılmıştır. Toplamda 345 adet Melikgazi güneşi armatürü 195 adet futbol, basketbol ve tenis kortlarında kullanılmak amacıyla LED Projektör kullanılmıştır.