EN
MİMARSİNAN-BAHÇELİEVLER MAHALLESİ ASFALTLANDI
19 Ağustos 2019

MİMARSİNAN-BAHÇELİEVLER MAHALLESİ ASFALTLANDI

 

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimarsinan Bölgesinde saha incelemesi yaparak Bahçelievler Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarına katıldı.

Melikgazi ilçesinin birçok bölgesinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Mimarsinan Bahçelievler Bölgesindeyiz. Burada da yeni asfaltlanmış çalışmalarımız tamamlanmış durumda. Bölgede yeni yerleşim yerleri var buraların taşınmasıyla birlikte rahatlamasını sağlamak amacıyla 1 kilometre uzunluğunda 8 metre genişliğinde asfalt yolumuzu tamamladık. Şimdi çizgilerini de çizip vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz.” dedi.

Yaz boyunca yoğun bir şekilde asfalt ve kaldırım çalışmalarının süreceğini ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, “Melikgazimizin her bölgesine asfalt kaldırım olmak üzere ihtiyaç olan her şey yapılıyor.  Dolayısıyla Bahçelievler Bölgesi’ne de yayalarımız için yeni kaldırımlar yapmış olduk. Vatandaşlarımıza da Allah ağız tadıyla yeni evlerinde oturmayı nasip etsin.” diye konuştu.

Başkan Dr. Palancıoğlu, asfaltı dökülen yolun tamamlanmasından sonra yol çizgisini de yaptırarak yolu vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.

 

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.