Melikgazi'den İhaleye Davet

Kentsel dönüşüm devam ediyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Kazım Karabekir Mahallisi’nde e blok da 72 daire ile 3 dükkan yapımının ihale ile yaptırılacağını söyledi.

72 daire ile 3 dükkânın 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine istinaden açık teklif usulü ile yaptırılacağını belirten Başkan Memduh BüyükkılıçMelikgazi de semtler hızlı, modern ve sağlıklı olarak hızla dönüşüyor. Bu ihale ile hem kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor hem de mülk sahipleri ile ekonomiye ve istihdama destek verilmiş olunuyor. Halka açık, şeffaf ve basın önünde gerçekleştirilen ihaleler ile aynı zamanda planlı yerleşime de destek sağlanmış olunmaktadır“ dedi.

72 daire ve 3 dükkândan oluşan e blok inşaat ihalesinin 14 Ağustos 2018 tarihinde yapılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, bu tür ihaleler ile ekonominin de canlandırıldığını çünkü inşaat sektörünün ekonominin ve istihdamın lokomotifi olduğunu kaydetti.