MELİKGAZİ SPOR KULÜBÜ OYUNCULARI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
02 Eylül 2019

MELİKGAZİ SPOR KULÜBÜ OYUNCULARI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Melikgazi Belediyespor Kulübü sporcuları Erdoğan Berke Erci ve Ali Fırat 22-24 Ağustos 2019 İstanbul’da düzenlenen U-18 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası’nda derece aldılar.

Türkiye şampiyonu olarak Melikgazi Belediyespor Kulübü’nü başarı ile temsil eden genç oyuncuları tebrik eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “U-18 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonası final maçında Batuhan/Necmi ikilisini 2-0 yenen Erdoğan Berke Erci ve Ali Fırat ikilisi U-18 Plaj Voleybolu Türkiye Şampiyonu oldu. Plajı olmayan şehrimizde kendilerini geliştirerek bu başarıyı yakalayan gençlerimizi ne kadar takdir etsek azdır. Sporcularımızın bu önemli başarısı bizleri gururlandırdı. Kayseri bir kez daha voleybolda ne kadar başarılı olduğu böylece kanıtladı. Genç sporcularımızın gelecekte de büyük başarılar elde edeceğine inancım tam. Gençlerimizin Türkiye şampiyonu olmalarında emeği geçen herkesi gönülden kutlar, başarılarının daim olmasını dilerim.” dedi.