MELİKGAZİ HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA HAZIR
16 Nisan 2020

MELİKGAZİ HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA HAZIR

Bu hafta sonu cumartesi ve pazar günleri 48 saat sokağa çıkma yasağının uygulanacağını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, belediye olarak tüm önlemleri aldıklarını ve Melikgazi’nin hafta sonuna hazır olduğunu söyledi.

Başkan Palancıoğlu konuyla alakalı şunları söyledi:

“Corona virüsü önlemleri kapsamında bu hafta 18 Nisan Cuma gecesi saat 24.00 itibariyle yine sokağa çıkma yasağı ilan edilecek ve yasak 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'de bitecek. Bu süreç içinde Melikgazi’nin yine çarşı ile tüm mahalleleri belli bir program içeresinde dezenfektan ile ilaçlanacak. Fırınlar açık olacak, her fırın araçları ile sokak sokak gezerek ekmek satışı yapacak.  Ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamul ruhsatlı iş yerleri, tüm sağlık ürünleri ve tıbbi malzemelerin (tıbbi maske dahil) üretiminin yapıldığı iş yerleri, kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler, PTT, kargolar vb. dağıtım şirketleri açık olacak. Lütfen devletimizin almış olduğu tedbirlere hepimiz uyalım. Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasaklarının önümüzdeki hafta sonları da devam edeceği açıklandı. Sağlığımız için 2 gün boyunca evlerimizden dışarı çıkmayalım. Hafta içi ise çalışanlar dışında insanlarımız lütfen sokağa çıkmasın. Evlerimizde kalalım. Güzel ve sağlıklı günlere yeniden kavuşmak için tüm tedbirlere uyalım.”