EN
MELİKGAZİ BELEDİYESİ 2019 YILI FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
05 Mayıs 2020

MELİKGAZİ BELEDİYESİ 2019 YILI FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

 

Melikgazi Belediyesi Mayıs Ayı Meclis toplantısını gerçekleştirerek gündeminde bulunan maddeleri kararı bağladı. Sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek, 37 gündem maddesinin karara bağlandığı meclis toplantısında, 2019 yılı faaliyet raporu oybirliği ile oylandı.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, raporun görüşülmesi sırasında kanun gereği yerini Meclis Başkan Vekili Mehmet Savruk’a bıraktı. Rapor, AK Parti, CHP ve MHP’li üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Oylama sonrası kürsüye gelerek bir teşekkür konuşması yapan Başkan Dr. Palancıoğlu meclisteki uyumlu çalışmanın bir örnek olduğunu söyleyerek, "Melikgazi’mizde 1 yılı geçirdik. 1 yıldır meclisimizle bir bütünüz. Bugüne kadar kararlarımızın önemli ve birçok bölümünü oy birliğiyle aldık. 2024’e kadar en çok hizmet eden belediye olmak, en çok oybirliği ile karar alan belediye olmak gibi hedeflerimiz var.  Meclis üyelerimizin desteği olduğu sürece her türlü mücadeleye hazırız. Melikgazili hemşehrilerimizin her türlü hizmetine koşma konusunda, elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. İstikramızı bozmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Moral, motivasyon çok önemli. Meclis üyelerimize, personelimize ve Melikgazi halkıma bize gösterdikleri güvenden dolayı minnettarım. Bu uyumun bundan sonrada devam edeceğine inanıyorum. Almış olduğumuz kararların ve 2019 yılı faaliyet raporumuzun hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.