MAHALLELERE YAYA YOLU VE OTOPARK YAPILIYOR
27 Ağustos 2019

MAHALLELERE YAYA YOLU VE OTOPARK YAPILIYOR

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesince ilçe sınırları içerisinde yer alan muhtelif mahallelere yaya yolu ve otopark yapılacağını söyledi.

2019 yılı Melikgazi ilçesinin muhtelif mahallelerinde yaya yolu ve otopark çalışması ile şehrin gelişiminde bütünlük sağlanacağını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, bu çalışma ile hem ilçeye hem de bölgeye yakışır bir çalışma gerçekleştirileceği kaydetti.

Yaya yolu ve otopark inşaatı işinin açık ihale usulü ile yapıldığını ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu“Melikgazi Belediyesi olarak ilçemizin muhtelif mahallelerinde 16 bin 750 metrekarelik alanda yaya yolu ve otopark yapımını gerçekleştireceğiz. Bu çalışmalar ile aynı zamanda gelişen ve büyüyen şehrimizde alt yapı ve fiziki yapıda bütünlük sağlıyoruz.” dedi.

Başkan Dr. Palancıoğlu, mahalleleri modern ve kaliteli görünüme kavuşturmak için yapılan çalışmaların ihtiyaç duyulan yerlerde de devam edeceğini sözlerine ekledi.