EN
KOKTEYL İLE TEŞEKKÜR
05 Nisan 2019

Belediye çalışanlarına, mahalle muhtarlarına, sivil toplum kuruluşların başkan ve yöneticilerine, kurum ve kuruluşların yöneticilerine ve Melikgazililere…

 

KOKTEYL İLE TEŞEKKÜR

 

Bir kokteyl ile gönüller bir araya

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi fuayene ve sergi salonu alanında herkesi kucaklayan bir kokteyl düzenleyerek ‘TEŞEKKÜR ‘ etti.

31 Mart gününden itibaren yoğun bir ilgi,  telefon ve ziyaret trafiğine maruz kaldıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, tebrik ziyaretine gelen misafirlerle tek tek tokalaşarak sohbet etti.

Kokteylin açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu "Bir yerel seçimin daha huzur ve güven içerisinde tamamladık. Bundan sonra Kayseri’yi ilmik ilmik hizmet ve yatırımlarımız ile işleyemeye devam edeceğiz. Kayseri artık bize emanet. Melikgazililer Melikgazili olma farkındalığını nasıl hissediyor ve yaşıyor ise bundan sonra her mahallesi, her sokağı ve alanı farkındalığın farkını yaşayacaktır. Hepinize vermiş olduğunuz gönüldaşlığınızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine yakışan bir anlayış içerisinde güler yüzlü, fedakâr çalışan ekibi ile birlikte her şeyden önce bizlere her zaman yardımcı olan teşkilatlarımızın ve başkanımızın içerisinde bulunduğu yönetim kurulundaki kardeşlerimize minnet duyuyorum, teşekkür ediyorum. Şimdi çalışma zamanı çünkü bizim hem sorumluluğumuz hem de görev yükümüz artmıştır" dedi.

 

         Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Düzenlenen kokteyl de katılımcılar ile hatıra fotoğrafı ve selfi çektirdi.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.