KIRANARDI ile HİSARCIK GENÇLİK VE SPOR KULÜPLERİ’NE MELİKGAZİ DESTEĞİ

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kış Merkezinin adeta giriş kapısı olan Kıranardı ile Hisarcık Bölgesinde faaliyet gösteren KIRANARDI ile HİSARCIK GENÇLİK VE SPOR KULUBÜNE kayak Sporunun gelişmesi ve yaygınlaşması için destek sağladıklarını söyledi.

Melikgazi İlçe sınırları içerisinde 16 spor salonu ile 152 açık alan spor sahası bulunduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “Yaygın ve herkes için spor amacı ile çalışmalar devam etmektedir. Şu anda 16 ayrı bölgede çok amaçlı spor salonlarımız hizmet vermektedir. 152 ayrı bölgede açık alan fitness aletleri bulunmaktadır. Açık alan basketbol ve voleybol sahalarımız ise tüm semtlerde mevcuttur. Amacımız spor yapanların sayısını artırmak ve 7’den 70’e her kesimin mutlaka spor yapmasını sağlamaktır. Kış Sporları Merkezi olan Erciyes de kayak yaparak kayak sporunu yaygınlaştıran ve bu yönde ödüller alan KIRANARDI ile HİSARCIK GENÇLİK VE SPOR KULUBÜ çalışmalarında daha da başarılı olması ve sporcu sayısını artırması amacı ile destek oluyoruz“ dedi.

KIRANARDI ile HİSARCIK GENÇLİK VE SPOR Kulübüne Meclis kararıyla yardım yapıldığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesinin sporun ve sporcunun dostu ve destekleyicisi olduğunu her fırsatta kanıtladığını sözlerine ekledi.