Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç

“Kayseri’nin en büyük GERİ DÖNÜŞÜM VE EĞİTİM TESİSİ”

Açılışına davetlisiniz…

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, İnecik Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet bulvarı, Melikgazi Atölye Tesisleri yanında yaptırılan KAYSERİ’NİN EN BÜYÜK GERİ DÖNÜŞÜM VE EĞİTİM TESİSİ’NİN 29 Aralık 2019 Cumartesi günü saat:14.00’de düzenlenecek tören ile hizmete açılacağını söyledi.

KAYSERİ’NİN EN BÜYÜK GERİ DÖNÜŞÜM VE EĞİTİM TESİSİ’NİN bir bölge tesisi niteliğinde olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi;

"Melikgazi Belediyesi olarak çevre ve görüntülü kirliliğe çok önem verdik. Geri dönüşüm projemiz ile 17 yıldır büyük başarılar elde ettik. Çöp toplama sistemi ve organizasyonu Pakistan Devletince örnek alındı. Tüm bunlar bir planlama ve ekip işi ile elde edildi. Şimdi de Melikgazi Belediyesince ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliği ile yapımı tamamlanan GERİ DÖNÜŞÜM VE EĞİTİM TESİS’NİN açılışını yapacağız. Bu tesisimiz bir taraftan atıkların madde de olarak ekonomiye kazandırırken diğer taraftan bu çalışmanın eğitimi verecektir"

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, açılış törenine başta Kayseri halkı olmak üzere çevreciler ve çevre dostu kuruluşların davetli olduğunu sözlerine ekledi.