EN
KAYSERİ TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI
18 Ekim 2019

KAYSERİ TÜRK BAYRAKLARI İLE DONATILDI

 

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, meclis üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’nda esnaflara ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtarak, özellikle çarşı bölgesini Türk bayrakları ile donattı.

Melikgazi Belediyesi olarak Barış Pınarı Harekâtına destek vermek amacıyla çarşı bölgesinde Türk bayrağı dağıttıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, bayrak dağıtım etkinliğinde ayrıca esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Bayrağın Türkiye'nin değerlerinin bir olduğunu ve Dalgalanan Türk Bayrağı altında Milletçe huzur bulduklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Belediye olarak parti gözetmeksizin bütün Meclis Üyelerimiz ile birlikte hep beraber Türk bayrağını esnafımıza dağıtıyoruz. Tüm siyasi partilerden meclis üyelerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Milletimizin tek ve ortak değeri bayrak, vatan, toprak üzerine bir araya geldik. Bu kapsamda dün akşam da Barış Pınarı Harekâtında 120 saatlik bir anlaşmayla tampon bölge oluşturulacak ve bu bölgenin YPG'den boşaltılmasını Cumhurbaşkanımızın dirayeti sayesinde sağlamış olacağız. Dolayısıyla Türkiye, Suriyelilerin ülkesine dönmesiyle alakalı büyük bir adımı atmış oldu. Bu da Barış Pınarı Harekâtının başarısının bir göstergesidir. Bundan sonrada Mehmetçiğimizin dirayetiyle bu tür zaferleri kazanmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.