EN
KANSER HASTANESİNE MELİKGAZİ DESTEĞİ
02 Eylül 2019

KANSER HASTANESİNE MELİKGAZİ DESTEĞİ

 

Kansere Karşı Birlikte Derneği (KANKA) ve hayırseverlerin desteği ilegeçen yıl temeli atılan ve yapımıdevam eden Erciyes Çocuk Kanser ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’ne Melikgazi Belediyesi yine katkı ve desteğini esirgemedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yapımı devam eden Erciyes Çocuk Kanser ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nebelediye olarak katkı sağlayacaklarını söyledi.

Kanserli çocukların tedavileri için çalışan derneğe her zaman destek olacaklarını belirten Başkan Dr. Palancıoğlu, Melikgazi şehrine bugüne kadar aile sağlık merkezi, acil servis ve semt sağlık ocağı gibi 14 sağlık merkezi kazandırarak sağlığın hizmetini sunduklarını kaydetti.

Erciyes Çocuk Kanser ve Kemik İliği Nakli Hastanesi için düzenlenen toplantıya katılan Başkan Dr. Palancıoğlu, “Erciyes Çocuk Kanser ve Kemik İliği Nakli Hastanesi’nde 5 tedavi ve bakım odası Melikgazi Belediyesince tefriş edilecektir. Toplantıya katılan protokolümüz de gerekli katkıyı sağlayarak hastanemizin inşaat sürecini hızlandırmış oldu.Hastanemizin şehrimize ve umutla bekleyen hasta yavrularımıza hayırlı olmasını diliyorum.”dedi.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.