BAŞKAN PALANCIOĞLU’NDAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
23 Nisan 2024

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

23 Nisan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıl dönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olması münasebetiyle büyük önem taşıdığını belirten Başkan Palancıoğlu, “Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin ilanının 104. yıl dönümünü kutluyor olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Destansı zaferlerle, eşsiz mücadelelerle elde edilen vatanımızın yarını çocuklarımıza güveniyoruz. Yaşama sevincimiz, umudumuz çocuklarımızın her zaman kendine güvenen, öğrenen, gelişen bireyler olması arzusu içerisindeyiz. Çocuklarımızın mutluluğu her zaman önceliğimiz. Yarınlarımızın mimarı, atalarımızın mirasının emanetçileri çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onların gelişimi, eğitimi, hayata renk katacak özelliklerini geliştirebilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. İlçemize kazandırdığımız oyun parkları, sosyal tesisler, kütüphanelerin yanı sıra Çocuk Üniversitesi, Dahiler Koleji, Oyuncak Müzesi ve Masal Evi, Doğa Temalı Parklar gibi hayata geçireceğimiz yeni projelerimizle çocuklarımızın geleceğine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Cenab-ı Allah çocuklarımıza sağlık, huzur, mutluluk nasip eylesin. Tüm dünya çocuklarının barış, huzur ve kardeşlik içerisinde, bayram coşkusuyla yaşayacağı bir bayram olmasını diliyorum. Bu vesileyle başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle; kahraman gazilerimizi şükranla anıyor; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularıma kutluyorum.” dedi.