EN
ETKİNLİK PARKI VE ÇAYIRI HAYIRLI OLSUN...
16 Ağustos 2019

Başkan Dr. Palancıoğlu

“Altınoluk mahallesine 10.700 m2 alanlı

ETKİNLİK PARKI VE ÇAYIRI Hayırlı Olsun”

 

  Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Altınoluk Mahallesi’nde Nasrullahzade Cami yanında bulunan alanda büyük ölçekli ETKİNLİK PARKI ve ÇAYIR alanı inşa edileceğini söyledi.

Bu parkta farklı bir uygulama ile insanları bank veya oturma gruplarında değil çayır üzerinde dinlenmelerini sağlayacaklarını belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, parkların aynı zamanda sosyal birer mekan olduğunu ve semt halkının bu mekanlarda sohbet ederek vakit geçirdiğini kaydetti.

Yeşil alan üzerinde çocukların rahatça ve gönlünce uçurtma uçurabileceğini belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu “10.700 m2 alanda çok özel bir çalışma ile Nasrullahzade Cami yanında çevre düzenlemesi ve çocuk oyun alanı inşa ederken devamında bulunan alanda ETKİNLİK PARKI VE ÇAYIRI oluşturulacaktır. Büyük çim alanı çevresinde koşu ve yürüyüş yolu yapılacaktır. Koşu ve yürüyüş sonrası aileler çocukları ile bu çayır üzerinde piknik yapabilecektir. Dolayısı ile insanları çim üzerinde oturmayı ve toprak ile temaslarını sağlanacaktır. Çevresinde ağaç fidanları ile aynı zamanda yeşil bir kuşak oluşturularak nitelik kazandırılacaktır. Bölge halkı hem dinlenecek hem de sohbet edebileceklerdir” dedi.

Bu parkın bir benzerinin Talas İlçesinde Paraşüt Parkı olarak hizmet verdiğini ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, yapımının devam eden parkın sonbahar döneminde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağı sözlerine ekledi.

 

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.