EN
ESNAF MASASI İLE ÇÖZÜMÜN MERKEZİ OLACAĞIZ
23 Mayıs 2019

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu;

 

Esnaf Masası ile çözümün merkezi olacağız

KAYSERİ MELİKGAZİ Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, esnafların dilek, talep ve yaşadıkları sorunların belediye bünyesinde kurulacak 'ESNAF MASASI' aracılığı ile çözüme bağlanacağını söyledi.
Her gün ayrı bir gölge veya çarşı esnaflar ile bir araya gelerek sohbet eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, İletişim kopukluğunun yanlış anlaşılmalara sebep olduğunu bu neden ile esnaflar ile İletişimi etkili bir hale getireceklerini kaydetti.

Bir bölge şehir olmasının avantajları bulunduğunu ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu “Esnafımızın sorunlarını çözecek, bir arabuluculuk gibi hizmet verecek, aynı zamanda esnafa vizyon katacak, yeni yatırım ve ticaret alanlarıyla ilgili yön verecek, kişisel bakımdan satış ve pazarlamaya kadar çeşitli eğitimler verecek bir esnaf masası kuracağız. Esnaf Masası Devlet destekleriyle ilgili bilgiler de verecek. Esnaflarımızın sorunlarını, esnaftan gelen bilgi ve önerilerin ışığında çözeceğiz. Esnafımızı etkileyen ana sorunlar var ulaşım ve otopark gibi. Bunları acilen masaya yatırıp kent merkezlerini canlandıracağız" dedi.
Melikgazi’nin kaderini değiştirecek ticaret ve esnaf erbabının Kayseri ekonomisinde büyük bir ağırlığı olduğu dikkat çeken Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, esnafa yapılacak destek ticareti artıracağını ve üretime destek olacağını sözlerine ekledi.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.