DR MUSTAFA PALANCIOĞLU KAZANCILAR VE GAZİOĞLU ÇARŞISI'NI GEZEREK YAPILACAK ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI.
06 Mayıs 2019

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu

Kazancılar ve Gazioğlu Çarşı’nı gezerek

yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kazancılar ve Gazioğlu Çarşısı’nı gezerek Kazancılar Çarsında yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve sonra da çarşı esnafı ile bir araya gelerek sohbet etti.

Kapalı Çarşı ve Kayseri Kalesi'ne açılan kapıları ile Kayseri'nin en önemli ticaret merkezlerinden olan çarşının, adeta Kayseri ekonomisin kalbi olduğunu belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu "Melikgazi sınırları içerisinde bulunan ve genellikle sarraflarımızın yoğunlukta bulunduğu Kazancılar Çarşı'mızı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için farklı projeler hazırladık. Tarihi Kapalı Çarşı ve Kayseri Kalesi'ne açılan kapıları ile önemli bir ticaret merkezi konumundaki Kazancılar Çarşısı, yıllardır süregelen ticari yapısı ile şehrin can damarı konumundadır. Buranın bölgesindeki tarihi dokuya yakışır bir şekilde yeniden planlanmasını yaparak, bölgesi ile bütünleşmesini sağlayacağız" dedi.