Daha büyük ve kapsamlı bir sağlık merkezi için

AYDINLIKEVLER AİLE SAĞLIK MERKEZİ

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, daha büyük ve kapsamlı inşa edileceğinden dolayı Aydınlıkevler Sağlık ocağının yıkımının gerçekleştirildiğini söyledi.

Aydınlıkevler Mahallesine inşa edilecek olan AYDINLIKEVLER AİLE SAĞLIK MERKEZİ için eski yapının yıkıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyemiz ile hayırsever hemşerimiz ile ortaklaşa yapılacak olan AYDINLIKEVLER AİLE SAĞLIK MERKEZİ iki kat üzerinden yapılacak olup 1220 m2 kapalı inşa edilecektir. Aydınlıkevler Aile Sağlık Merkezinde 9 hekim görev alacak olup laboratuar ve eğitim salonları bulunmaktadır. Melikgazi Belediyesi olarak biz de özellikle sağlık alanında yaptığımız yatırımlar ile hayırsever belediyeyiz. Bununla da gurur duyuyoruz. Vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için 'Her iş bizim işimiz' anlayışı hareketiyle çalışıyoruz" dedi.

Başkan Memduh Büyükkılıç Belediye ve hayırsever ortaklaşa yapılacak AYDINLIKEVLER AİLE SAĞLIK MERKEZİ’NİN düzenlenecek tören ile temelinin atılacağını sözlerine ekledi.