EN
ÇOCUKLARA MÜJDE...
01 Ağustos 2019

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu

 çocuklara müjdeli haberler verdi

 

Melikgazi Belediyesi tarafından açılan yaz okullarından 9 bin öğrenci mezun oldu. Yaz Okulu Çocuk Şenliği’nde hünerlerini sergileyen çocukların performansı, alkış topladı.

Melikgazi Belediyesi tarafından 1 Temmuz’da açılan yaz kursları, öğrenciler ve velileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 9 bin öğrencinin kayıt yaptırdığı kurslarda eğitim gören öğrenciler hünerlerini Yaz Okulu Çocuk Şenliği’nde sergiledi. Öğrencilerin sergilediği gösteriler, izleyicilerden tam not aldı.

Tınaztepe Sosyal ve Spor Tesislerinde düzenlenen şenlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından törenin açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, her yaşta ve her kademedeki vatandaşa hizmet etmeyi amaç ve gaye bilen belediyecilik anlayışlarının olduğunu söyledi ve çocuklara müjde üzerine müjde vererek büyük alkış aldı.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu “Bu kadar coşku ve heyecan dolu bir şenlik görmedim. Sizlerin gözündeki bu mutluluk bizlere yeter de artar. Sizlere müjdeli haberlerim var. Masal Evi ve Mobil Oyuncak Kütüphanesi yaparak sizlerin hizmetine sunacağız. Yetmedi sizler için teknoloji atölyesi kuruyoruz. Yetmedi, Akıl Küpü ve Bilgilendirme Otobüsümüz mahalle mahalle sizlerle birlikte olacak.  Bu 3 müjdeyi sizler ile paylaşmak istedim. Seneye bu zamanlar sizler bu hizmetlerden yararlanıyor olacaksınız.” dedi.

13 alanda, 54 branşta, 18 tesisimiz ve 105 kurs öğretmeniz ile 9 bin faydalandığını kaydeden Dr. Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak bizim bu seneki kurslarımızda 9 bin yavrumuz bize emanet edildi. Biz bu yavrularımıza 1 Temmuz’da başlayıp 30 Temmuz’da sonlandırdığımız bir kurs planı düzenledik.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilerin gösterileri izlenilerek kurslarda yapılan el sanatları sergisi gezildi. Şenlikte çocuklara yiyecek ikramı ve dondurma ikramında bulunuldu.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.