EN
ÇİN CUMHURİYETİNDE YAPILACAK OLAN AKILLI ŞEHİRLER TOPLANTISINA KATILACAK
12 Mayıs 2019

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,

 

ÇİN CUMHURİYETİNDE YAPILACAK OLAN

AKILLI ŞEHİRLER

TOPLANTISINA KATILACAK

 

Çin Cumhuriyeti’nin Shenzhen şehrinde 14-15 Mayıs 2019 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilen Akıllı Şehir Forumu’na iştirak edecek olan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Şehirlerin; kamu harcamalarında daha tasarruflu, doğal kayrakların israfı ve trafikte bireylerin zaman kaybetmemesi gibi çalışmaları AKILLI ŞEHİRLER sistemi ile sağladığını ve yönetildiğini söyledi.

Akıllı Şehircilik toplantısında son teknoloji ürünlerin sergileneceği ve bu konuda uzman kişiler ile şirket yöneticilerin konuşmacı olarak bilgiler vereceği bildiren Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu Kayseri bir bölge şehri olup her geçen gün nüfusu artmaktadır. Buna paralel olarak trafikte araç sayısı, park sayısı, su tüketimi, enerji tüketimi ve toplu taşıma araçları da artmaktadır.  Bu neden ile harcamalarda tasarruf sağlanması ve en ekonomik düzeyde en fazla hizmet sunulabilmesi için teknolojiden yararlanılması gerekmektedir. Buda Akıllı Şehir Uygulaması ile gerçekleştirilecektir” dedi.

Melikgazi’de trafikte ışıklandırma, mobese kamera, parklarda otomatik sulama, içme suyunda şebeke ağı, toplu taşıma da seri ulaşım gibi konularda alt yapının bulunduğunu belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, bu toplantının çok yararlı olacağını ve dolu dolu bir bilgi birikimi sağlayacağını sözlerine ekledi.

 

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.