EN
BAŞKAN PALANCIOĞLU'NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI
30 Temmuz 2020

BAŞKAN PALANCIOĞLU'NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Mesajında paylaşma ve pandemi vurgusu yapan Başkan Palancıoğlu, İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.

 “Kurban Bayramı; birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşmaktır." diyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, mesajında şunları söyledi:          

 "Milletçe birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği bayram günlerinde; aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan onurlu aile fertleri ve yakınlarını bir kez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak, bizleri daha da güçlü kılacaktır. Güzel şehrimizin ve ilçemizin yaşam kalitesinin her geçen gün arttığı, her alanda öncü ve örnek bir şehir haline getirme hedefiyle çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Bugüne kadar Melikgazi için önem arz eden birçok hizmeti hayata geçirdik. İnşallah Kurban Bayramı’ndan sonra çalışmalarımız daha da yoğunlaşacak."

Melikgazi Belediyesi olarak Kurban Bayramı’nda herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması adına önceden tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Başkan Dr. Palancıoğlu,  "İlçemizde bayramın, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yaşanması adına tüm tedbirlerimizi aldık. İlçe sınırlarımız içerisinde bulunan 23 pazar yerinde kurban kesimi yapılabilecek. Maske, mesafe ve temizlik kurallarından ödün vermeden bayramı, bayram tadında yaşayacağız. Kurban Bayramı’nın, insanlığa başta sağlık olmak üzere; barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı gönülden kutluyorum.” dedi.

2021 Kayseri MELİKGAZİ Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.