BAŞKAN PALANCIOĞLU, ÖĞRENCİLERİN PİLAV ŞENLİĞİNE KATILDI
15 Kasım 2019

BAŞKAN PALANCIOĞLU, ÖĞRENCİLERİN

PİLAV ŞENLİĞİNE KATILDI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,  Kayseri Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde düzenlenen Mevlid-i Nebi programı ve pilav şenliğine katıldı.

Öğrencilere bir haftalık ara tatil süresince dinlenmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, bu tür etkinlikler ile hem öğrencilerin bir nebze de olsa ders yorgunluğu ve stresi attıklarını hem de sosyal bir etkinlik olarak paylaşmayı ve dayanışmaya vesile olduklarını kaydetti.

Öğrenciler ve okul idarecileri ile sohbet eden Başkan Dr. Palancıoğlu, başarılı bir eğitim için planlı çalışmanın önemini vurguladı.

Öğrencilere ve davetlilere pilav ikram eden ve öğrencilerle bol bol selfie çektiren Başkan Dr. Palancıoğlu, öğrencileri Melikgazi Belediyesi’ne davet ederek eğitim, kültür, spor ve sanat çalışmalarını bizzat görmeleri tavsiyesinde bulundu.