BAŞKAN KILIÇASLAN MAHALLE HALKI İLE
28 Mayıs 2019

Başkan Dr. PALANCIOĞLU:

“Kılıçarslan Mahallesi’nde

kentsel dönüşüm projesi devam etmektedir”

Kılıçaslan Mahallesi’nde teravih namazı sonrası Kılıçaslan Parkı’nda mahalle halkı ile sohbet eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kılıçaslan Mahallesi’nin şehrin batı bölümünde Sivas Caddesinin, güneyinde 1970’li yıllarda yapılaşan 4-5 katlı binalardan oluşan bir semt olduğunu söyledi.

Kılıçaslan Mahallesi’nde belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, bölgenin barındırdığı nüfusta artış olduğunu, çünkü çok katlı binaların yükseldiğini, bu bölgenin artık kentsel dönüşüme açık olduğunu ve birçok binanın 50 yaşın üstünde bulunduğunu kaydetti.

Kılıçaslan Mahallesi’nde şu anda özel sektörce bina sahipleri ile anlaşma yapılarak çok katlı binaların yükseldiğini hatırlatan Başkan Palancıoğlu,  Melikgazi Belediyesi’nin çalışmaları ve hizmetleri ile her an her yerde olduğunu sözlerine ekledi.