BAŞKAN HÜRRİYET MAHALLE HALKI İLE BERABER
24 Mayıs 2019

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu,

Hürriyet mahallemiz her geçen gün

daha modern binalar ile adeta yinelenmektedir

Hürriyet Mahallesi Meydan Camii’nde kılınan Teravih namazı sonrası cami cemaatine ağız tatlılığı olarak tatlı ikramında bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, mahalle halkı ve esnafı ile sohbet ederek, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Hürriyet Mahallesi’nin imar gelişimine katkı sağlandığını ve yeni planlama ile binaların yenilendiğini dolasıyla bir cazibe mahallesinin ilçeye kazandırıldığını belirten Başkanı Palancıoğlu, "Teravih namazımızı Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Merkez Camii'nde eda ettik. Esnaflarımızı ziyaret ettik. 'Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül muhabbet ister kahve bahane' sözünden hareketle esnaflarımız ve vatandaşlarımızla oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Bu vesile ile gönüller kazanabilmek için parklardaki aileler, gençler ile birlikte hoş sohbetler gerçekleştirdik. " diye konuştu.