BAŞKAN GERMİR HALKIYLA
30 Mayıs 2019

BAŞKAN Dr. PALANCIOĞLU

Germir yatırımlarımız ile adeta turizmin merkezi,

doğal spor alanı ve

açık alan arkeoloji müzesi olacaktır

Germir  Mahallesi, Aşağı  Camiinde kılınan Teravi   Namazı çıkışında halkla sohbet eden Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Ramazan ayının güzelliklere, birlik ve beraberliğe vesile olduğunu bireylerin sevgi, kardeşlik ve sofralarında buluştuğunu kaydetti.

Germir halkı ile sohbet eden ve belediye çalışmalarını değerlendiren Başkan  Dr. Mustafa Palancıoğlu; yaptığı açıklamada “Ramazan ayının tüm güzelliklerini hep birlikte yaşıyoruz. Bu ayın kendine has yaşam güzelliğini, kardeşliğini ve huzur içinde geçirmenin mutluluğu içindeyiz. Buram buram tarih kokan ve yapıları ile bizi 100 yıl öncesine götüren Germir aynı zamanda doğal güzelliği ile şehrimizin nadide yerlerinden biridir. Germir yapılacak çalışmalar ile adeta turizm, doğal spor alanı ve açık alan arkeoloji müzesi olacaktır”  dedi.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Ziyaretlerinde bölge esnafın ile kadirşinas mahalle sakinlerinin makul talepleri olduğunu bu talepleri değerlendireceklerini sözlerine ekledi.