Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç

Yeni Yılın İlk Bebeğine

“Altın Takıp İsim Verdi”

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh BüyükkılıçKayseri Şehir Hastanesi’nde yatan hasta ve yakınlarını ziyaret ederek ve yeni yılın ilk bebeğine altın takıp, isim verdi.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç,  yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen Recep Tayyip isimli bebeği hastanede ziyaret edip bebeğin anne ve babasına çiçek verdi.

Gece saat 00.01 gösterdiğinde doğum yaparak yılın ilk bebeği ve ailesini ziyaret eden Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıçminik bebeğe “Hoş Geldin”diyerek, çeşitli hediyeler  vererek, altın hediye etti.

ANNE BABAYI TEBRİK EDİYORUM

2019 yılının barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, minik Recep Tayyip’e ömür boyu mutluluklar dileyerek, “2018 yılını geride bırakarak 2019 yılana girdik. 2019 yılının Kayserimize, ülkemize ve dünyaya huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Kayseri Şehir Hastanesi’nde 2019 yılının ilk bebeği dünyaya geldi. Kazım Bey ve Hörmet Hanımın Recep Tayyip isimli çocukları 2019 yılının da ilk çocuğu olmuş oldu. Recep Tayyipbebeğe Allah’tan hayırlı ve uzun ömür diliyorum. Ailesiyle sağlık ve mutluluk içinde nice yıllara ulaşmasını temenni ediyorum. Anne ve babayı tebrik ediyoruz, inşallah arkası gelen olur”dedi.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç

Ziyaretleri için Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç’na, teşekkür eden anne Hörmet Dede, “Yeni yılın ilk hediyesi minik çocuğumuz oldu. Başkanımızın ziyareti de bizim ikinci hediyemiz oldu. Bu mutlu günümüzde bizimle birlikte olduğu için Başkanımız Dr.Memduh Büyükkılıç’na teşekkür ediyoruz” dedi.