Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç,

EBRU VE TAKI TASARIM YIL SERGİSİNİ GEZDİ

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç, şehirdeki bir AVM’de açılan EBRU VE TAKI TASARIM SERGİSİNİ gezerek sergilenen eserler hakkında bilgiler aldı.

Özel bir AVM’de açılışı yapılan ve 75 eserin yer aldığı serginin çok anlamlı olduğu ifade eden Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç “ BEST Günleri kapsamında MEL-MEK yer alan Ebru ile Takı Tasarım Kurslarında yapılan eserlerin yer aldığı ürünler aslında bir sanat eseridir. Bu eserler gelecek kuşaklara aktarılması gereken değerlerdir. Bizde onların bu anlamlı sergilerini gezerek mutluluklarına ortak olduk. Hayran olmamak ve takdir etmemek mümkün değil. Kursiyerlerimizi bu geniş düşünce ve fikirlerinden dolayı kutluyorum” diye konuştu.

İki gün açık kalacak olan serginin mutlaka gezilmesini isteyen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, her zaman bu tür sanat ve kültür etkinliklere destek olduklarını sözlerine ekledi.